Obľúbený recept mnohých z nás sme si pripravili doma. Je plný vlákniny, bielkovín a dostane vás svojou krémovou konzistenciou.

zeleninu restujeme na olivovom oleji

recept nám dodala Ivet.

Podrobnejšie

  • Trvanie prípravy 00:10
  • Dĺžka varenia 00:10
  • Typ jedla: Bezlepkové, Bezlaktózové
  • Počet porcií: 2

Prísady

  • 10 ks cerry rajčiny
  • 2 stredne veľké mrkvy
  • 200 g šampióny
  • 250 g údené rofu
  • 400 ml kokosové mlieko
  • olivový olej
  • 2 PL zmes kari korenia
  • 1 ČL kari pasta
  • voda podľa potreby (max 60ml)
  • 120 g ryža basmati

Príprava

  • 1Zeleninu umyjeme, mrkvu i ošúpeme a nakrájame na tenšie krúžky.
  • 2Šampiňóny nakrájame na plátky, rajčiny nakrájame na polovice.
  • 3Tofu nakrájame na menšie kocky.
  • 4Všetko spolu dáme restovať na panvicu postriekanú olivovým olejom a restujeme kým paradajky zmäknú, pridáme kari korenie a kari pastu.
  • 5Potom zalejeme kokosovým mliekom a necháme variť cca 10 minút kým je všetka zelenina uvarená do mäkka.
  • 6Podávame s varenou ryžou basmati
X