Šalát s granátovým jablkom
Osviežujúci šalát s ovocím a bez lepku i bez laktózy.
Pri histamínovej intolerancii sa odporúča buď overené alebo čerstvé mäso.
Kuracie mäso má veľa histamínu, no záleží odkiaľ je a ako je chované. My na šalát radi používame čerstvé morčacie mäso.
Na panvici si rozpálime olivový olej. Mäso osolíme a šupneme na panvicu.
Za cca 5 minút je mäso hotové.
V sezóne máme na záhradke šalát i inú zeleninu. V zime šalátové listy jedine z obchodu alebo domáce klíčky.
A radi si šalát osviežime mangom alebo granátovým jablkom.
Podrobnejšie
- Trvanie prípravy 00:05
- Dĺžka varenia 00:10
- Typ jedla: Bezlaktózové, Bezlepkové
- Počet porcií: 1
Prísady
- 1 plátok morčacie mäso
- olivový olej
- listový šalát
- mango
- granátové jablko
Príprava
- 1Morčacie mäsko jemne osolíme a orestujeme na olivovom oleji.
- 2Následne pridáme do šalátu / listový šalát, mango, granátové jablko + môžu byť i oriešky