darček pre ženu

Nebolo by to úžasné keby muži a ženy vedeli ako sa jednoducho urobiť vzájomne šťastnejšími? Mnohí z nás by prijali manuál na toho druhého alebo na vzťahy všeobecne. Takýchto kníh je síce množstvo, no v realite často zabúdame aplikovať princípy, ktoré sa nám všakovakí koučovia a motivátori snažia vštepiť. A veľa krát je to napokon len o maličkostiach, o detailoch či o správnom načasovaní.

Či už máte nejaké to „masielko na hlave“ alebo chcete len ženu jednoducho potešiť týchto 10 tipov vám zaručene príde vhod.

  1. Buďte sami sebou – vo svete plnom póz, hier a naučených vzorcov správania nielen ženy ale aj ostatní ocenia úprimnosť a bezprostrednosť. Ak sa chcete nahlas smiať, spievať pri varení večere alebo sa naháňať s vozíkom po nákupnom centre robte to! Ak sa druhá strana pri tom bude zabávať, nič vás už nezastaví!

TIP1: Ak chcete vyrobiť vlastnoručne nakreslenú alebo graficky nadizajnovanú pohľadnicu k MDŽ, choďte do toho! Fantázii sa medze nekladú a osoba, ktorá vás má rada sa určite takejto snahe poteší. ?

  • Neberte sa príliš vážne – život nám v práci i súkromí servíruje množstvo výziev a stresu, čo je samozrejme normálne. Ak sa však cez všetky problémy dokážete prelúskať aj s trochou humoru, žena to určite ocení. Aj tri hodiny spánku na materskej sú na pocit dvojnásobok, ak doma panuje príjemná atmosféra.

TIP2: Vyčarte na deň žien alebo v hociktorý iný deň vašej drahej zábavné raňajky. Šunka s podobizňou medvedíka, zvieratkovské lievance či ovsená kaša. Variácií je plný internet a tá chvíľa snahy vám za úprimný úsmev určite stojí. ?

  • Činy, nie len slová – hovorte len to, čo myslíte vážne a sľubujte len to, čo môžete splniť. Žiadne medové motúzy popod nos. Nehovorte, že zavoláte alebo sa stavíte na nedeľný obed, keď to absolútne nemáte v pláne. Falošné nádeje rania oveľa viac, ako fakt, že tak neurobíte. Žena potrebuje vedieť, že slová, ktoré vám vychádzajú z úst, sú pravda a môže sa na vás spoľahnúť. To je naozajstný dôvod na vnútorné šťastie.

TIP3: Pamätáte si ešte ten starý rest, kedy od vás niečo chcela a vy ste na to zabudli? Skúste napraviť túto starú chybu teraz. Moment prekvapenia určite neminie príval radosti a obojstranných úsmevov.

  • Prevezmite zodpovednosť – hádky, krik, slzy. ? Aj to sa občas prihodí v spolužití s nežným pohlavím. Či už ide o mamu, sestru alebo partnerku, nie je dobré vychádzať s otrepanými vetami typu „si príliš citlivá“, „si zbytočne kritická“. Ak došlo ku konfrontácii, buďte otvorení o probléme hovoriť a vziať prípadnú vinu na seba. Žena ocení, že vyhrala, to vám garantujeme.

TIP4: Stáva sa, že vaša milovaná má príliš veľa negatívnych poznámok na všetko navôkol? Vadí jej aj ten úbohý drozd, ktorý sa už nevie svojim spevom dočkať jari? Kúpte jej tričko príznačné jej naladeniu.

Tričko pre každú ženu
  • Na maličkostiach záleží – boli by ste prekvapení, ale ženy si všímajú všetko čo robíte. Od otvorenia dverí cez správanie k čašníčkam až po malú milú rannú sms. Zbierajte malé dobré bodíky čo najčastejšie. Pri negatívnej udalosti pomôžu ľahšie zabudnúť.

TIP5: V deň žien (alebo hociktorý iný deň, kedy ju chcete potešiť) jej vložte do kabelky milý odkaz so slovami, čo pre vás daná osoba znamená a čo k nej cítite. Tak jednoduché a pri tom tak nevšedné a plné lásky! ?

  • Starostlivosť o vzhľad – ženy vynakladajú dosť veľké objemy času i peňazí, aby vyzerali dobre. Doprajú si kvalitný účes od kaderníka, make-up, kúpia pekné šaty a spodnú bielizeň aby sa svojmu vyvolenému páčili. Ženu isto poteší, keď bude vidieť, že tiež chcete kvôli nej vyzerať dobre. Nie ste doma v móde? Určite s vami pôjde rada nakúpiť a ukáže vám najnovší salón, kde robia skvelé pánske strihy aj s úpravou brady!

TIP6: Skúste byť proaktívny a urobiť niečo pozitívne týkajúce sa svojho vzhľadu sami. Nový účes, brada, upravené obočie, nová košeľa či zvodná vôňa? Možností ako ju zaujať je mnoho.

  • Romantika – či už je to voči partnerke, matke či dokonca dcére. Väčšina žien nerada počúva vtipy o menštruácii a čase strávenom v kúpeľni. Buďte voči nim chápaví a ochotne prepustite svoj čas strávený v kúpeľni v prospech milovanej dámy, kedykoľvek ju chcete potešiť. Povedzte jej aká je krásna, voňavá, dobrá kuchárka ??‍? či skvelá matka. Keď sa žena cíti ocenená, aj bežné činnosti ako pranie ponožiek jej idú oveľa ľahšie.

TIP7: Prekvapujte ženu vtedy, keď to najmenej čaká, nie len na sviatky. Malý šperk, obľúbená sladkosť, veselé ponožky či kvet darovaný vo všedný deň vyčarí úsmev sa vryje sa do pamäti oveľa viac ako hociktoré iné sviatočné pozornosti.

  • Bútľavá vŕba – áno, zvyčajne ženy preberajú chúlostivé témy s priateľkami. Niekedy ale nastane situácia, kedy chcú vedieť aj mužský názor na vec, preto keď začnú chŕliť neskutočné množstvo život ohrozujúcich problémov, ktoré vám prídu banálne a nepodstatné, nezačnite gúľať očami, neprestaňte počúvať a neťukajte do ovládača od TV ani nedávajte zbytočné rady, ak vás o ne nežiada. Len ju vypočujte, upokojte, pohlaďte a uistite, že všetko je alebo bude v poriadku. Na oplátku vám rada poskytne to isté nabudúce.

TIP8: Stalo sa vám už, že z tej krásnej bytosti, ktorú ste poznali sa zrazu stala hrozná beštia, ktorá mala so všetkým problém? No a potom sa najedla a bolo po probléme. Predchádzajte takýmto situáciám a radšej zabezpečte dostatok výživnej stravy a maškŕt.

  • Starostlivosť – ešte dnes si mnoho mužov mylne myslí, že ženy chcú zlých chlapcov. To je veľký omyl! Neumývajte riady a nekoste ten trávnik len preto, že chcete večer v posteli nájsť vankúšik obrátený s vetou „dnes áno miláčik“. ? Robte veci, preto, aby ženu urobili šťastnou, spokojnou a vyrovnanou. Schopný chlap je SEXY!

TIP9: Deň žien tentokrát pripadá na nedeľu. Čo keby ste si v deň, kedy zvyčajne žena vo vašej domácnosti robí upratovanie trochu privstali a mali to hotové skôr, než si ráno stihne umyť zuby? To bude prekvapenie! Potom si môžete spoločne vychutnať raňajky.

Nezabúdajte, čo ženy znamenajú –  a dajte im najavo, že si to uvedomujete, a to nielen v deň žien. Uvedomili ste čo všetko musí bežná žena počas života zvládnuť? Sú to také malé super(wo)manky. Zaslúžia si byť ocenené častejšie ako len na deň žien alebo na narodeniny.

TIP10: Potešte ženu vo vašom okolí netradičnou zásterou, hrnčekom alebo iným vtipným predmetom.

Pripravila: Iveta Škrabáková

Darček pre ženu 🙂
X