prívarok pre celiatikov

Jednoznačne som sa rozhodol pre tekvicový prívarok.

Nakoľko ste vybrali tekvicu, hovädzie mäso a bez cestovín. Skúšali sme ho už na viac spôsobov. Veľmi chutný je i bez mlieka. No kto má chuť, je veľa rastlinných mliek, ktoré sa dajú použiť ako náhrada.

Samotný prívarok ani veľmi neochucujeme, ochucujeme iba mäso. Kto nemôže mäso, dá sa pridať vajíčko či volské oko. K tomu sa ešte hodí i chlebík z domáceho kvásku.

Podrobnejšie

  • Trvanie prípravy 00:05
  • Dĺžka varenia 01:00
  • Typ jedla: Nízkohistamínové, Bezlaktózové, Bezlepkové
  • Počet porcií: 4

Prísady

  • 1 domáca tekvica
  • 200 g hovädzieho mäsa
  • 4 ks cibuľa alebo pinkonion :)
  • kôpor
  • voda
  • prípadne mlieko podľa tolerancie
  • soľ

Príprava

  • 1Už čoskoro, hneď ako budem mať čas :) - hovädzie mäsko robím v kuchte
Táto webstránky využíva pre svoju funkčnosť súbory cookies. Jej používaním s tým súhlasíte.