tubus pink onion

Vianoce sa nezadržateľne blížia a rovnako rýchlo sa robia aj vrásky na tvojom čele pri pomyslení koľko finančných prostriedkov ťa bude stáť úsmev na tvári tvojich blízkych? Nerob paniku! Opäť máme záchranu pre tvoje zdravie. Tento krát mentálne, aby si nezošalel/a pri zvuku plaču kreditky, keď vyrazíš do mesta.

S týmito darčekmi dáš Vianoce na pána/pani 😀 s rozpočtom len okolo desiatich eur. To už stojí za vyskúšanie nie?

1. Nabíjacia stanica

No tak úprimne koľkí z nás majú v byte a kamkoľvek, kde sa pohnú vyriešené zástrčky tak luxusne, že si po napojení kábla ešte aj pekne odložia telefón? Presne! Percento je mizerné. A preto je super cool vyrobiť kamošom či blízkym takúto praktickú nabíjaciu stanicu. Nielen, že je praktická, ale je tak originálna a osobná, že si jej majiteľ pri jej používaní na teba určite vždy s láskou spomenie. Yes! Na jej zhotovenie toho vôbec nepotrebuješ veľa a tak sa hravo zmestíš do rozpočtu.

2. Sada medu vo vkusnom balení

Dnes je veľkým trendom vyhľadávať domáce, ručne vyrobené veci. Či už sa jedná o oblečenie, doplnky alebo práve jedlo a pochutiny. Domáci med v krásnom balení, so špeciálnym venovaním určite poteší nie len starších. Jeho chuť si môžu jednoducho užívať do konca zimy alebo ho pridať do obľúbených jedál. Pozor ale, nie je med ako med, preto buďte pri vyberaní dôslední a overte si výrobcu.

3. Trendy hrnček

plechový hrnček fakt ma toleruj

Kedysi sme ich s nechápavým výrazom vyberali so starkinej letnej kuchyne, dnes je po nich dopyt ako po teplých rožkoch. Áno, hovoríme o smaltovaných a plechových hrnčekoch. Tie sa posledné roky tešia naozaj veľkej obľube a radosť vyčaria nie len hipsterom. Čím originálnejšie a vypovedajúcejšie tvoj „message“, tým lepšie. Obdar okolie darčekom, ktorý ich vystihuje.

Kúpiš tu: HRNČEKY PINK ONION

4. Balík kvalitnej kávy alebo čaju

Hmm čo je viac ako pohodové ránko prevoňané kvalitnou kávou? Praví kávičkári a čajíčkári vedia oceniť kvalitu, vyber sa teda do špecializovaného obchodu a nechaj si poradiť od odborníkov. Vynikajúci teplý nápoj si potom môžete vychutnať napríklad aj z našich hrnčekov. To už necháme na teba. ?

5. Puzzle

Ok, úprimne, kedy ste si s rodinkou či kamošmi naposledy sadli k niečomu „old school“? V čase kedy vyhľadávame inovácie, najlepšie hry a parádnu grafiku a obrazový zážitok, sme už úplne zabudli aké je to baviť sa spolu pri tak tradičných zábavkách ako napríklad puzzle. Vyber v obchode zaujímavý motív a o zábavu na sviatky a pekné spomienky máte postarané.

6. Personalizované rukavice

Mikiny, ponožky, šále, to všetko by sme na vianoce určite očakávali. No vlastne, možno aj tie rukavice, ale také originálne, s vlastným motívom? Také tvoji kamoši ani rodinka ešte určite nedostali. Vymysli si vtipný motív alebo text, kúp pár rukavíc v blízkom obchode a máš! Takéto dielo ti za pár hodín zhotovia v každej lepšej tlačiarni na tričká. Tvojich milovaných bude originálny kúsok hriať celú zimu a zároveň im ťa pripomínať.

7. Diár

Ako hovoria angličania „old but gold“ – staré ale nad zlato. Pokiaľ vieš, že osoba, ktorú chceš obdarovať diár využije neváhaj a zakúp jeden. Pokojne môže byť aj obyčajnejší, ktorý dotvoríš podľa vlastnej fantázie. Obal z fotografií? Vnútri vopred poznačené pripomienky a dôležité udalosti? Dopísané vtipné alebo motivačné citáty vlastnoručne tebou? Fantázii sa medze nekladú. Tak šup do toho.

8. Tričko pre hrdinu

V dnešnej dobe už je pomaly problém nájsť v skupinke niekoho, kto by nemal nejakú potravinovú intoleranciu. Má ju aj niekto v tvojom okolí? Tak nezaháľaj a bež sa pozrieť do nášho e-shopu, kde nájdeš mnoho tričiek, s ktorými bude každý svoju intoleranciu hrdo nosiť priamo na hrudi a tak sa už nestane, že ho niekto bude ponúkať nevhodnými „dobrotami“.

Kúpiš tu: INTOLERANTNÉ TRIČKÁ

9. Omaľovánky pre dospelých

Takéto omaľovánky si síce zažili svoje zlaté časy už pre pár rokmi, no veľa ľudí potešia aj dnes. Nie vždy sa nám chce cvičiť, výjsť si do spoločnosti alebo pozerať telku. Chvíľu pre seba si môžeme urobiť aj takúto výnimočne hravú, a trochu zablúdiť myšlienkami do detstva. Skvelý spôsob ako vypnúť od každodenných problémov.

10. Zásoba maškŕt v praktickom tubuse

Áno, áno, počas Vianoc každý samozrejme myslí len na to, ktorý koláčik by si skôr dal a akým drinkom ho zapije. Ale beda, keď po novom roku budete nariekať, že ten odraz v zrkadle je zrazu širší! Haha. No my už myslíme na všetko, a preto pre vás máme radšej zásobu zdravých maškŕt v takomto praktickom tubuse. Po spapaní do neho odlož čo len chceš. Nemáš za čo. ?

Kúpiš tu: a teraz i v zľave

11. Vlastnoručne vyskladaná kuchárska knižka

Tak, koľkí z vás ešte pri varení otvárajú kuchársku knižku, úprimne? Všetci úpenlivo googlime alebo hľadáme screenshot toho fajného receptu z Instagramu. Aké by to len bolo fajn, mať to všetko pokope a prehľadne však? Kúp si jeden prázdny zošit s tvrdým obalom, môže už mať abecedný zoznam, alebo ho vlastnoručne prirob. Obľúbené recepty jednoducho vytlač a nalep do svojej súkromnej zbierky v knihe. Koniec hľadania, amen!

Pripravila: Iveta Škrabáková
X