Domáci slepačí vývar
Slepačí vývar so zeleninou a rezancami
Slepačí vývar je skvelá nedeľná polievka pre každého člena rodiny. Ideálne je urobiť ju na sobotu s tým, že zostane i na nedeľu 🙂 A na druhý deň máva slepačí vývar ešte lepšiu chuť.
Podrobnejšie
- Trvanie prípravy 00:10
- Dĺžka varenia 03:00
- Typ jedla: Nízkohistamínové, Bezlaktózové, Bezlepkové
- Počet porcií: 8
Prísady
- 1 sliepka / domáca resp. z biofarmy aby bola ozaj skvelá chuť
- 3 ks veľká mrkva
- 3 ks petržlen
- 3 ks veľká cibuľa alebo #pinkonion
- 1/4 zeller
- petržlenová vňať
- 1 paprika
Príprava
- 1Slepačie mäso dôkladne umyjeme, očistíme.
- 2Varíme spolu mäsko i zeleninu
- 3Pomaly varíme cca 3 hodiny
Related Posts

Tofu na kokosovom mlieku
27. októbra 2019
Bezlaktózový jablkový koláč
19. augusta 2018
Jednohubky z avokáda
22. júla 2018
Ryžový nákyp s limetkou
26. apríla 2019
Je čas na marhuľový cheesecake
15. júla 2019