Slepačí vývar so zeleninou a rezancami

Slepačí vývar je skvelá nedeľná polievka pre každého člena rodiny. Ideálne je urobiť ju na sobotu s tým, že zostane i na nedeľu 🙂 A na druhý deň máva slepačí vývar ešte lepšiu chuť.

Podrobnejšie

  • Trvanie prípravy 00:10
  • Dĺžka varenia 03:00
  • Typ jedla: Nízkohistamínové, Bezlaktózové, Bezlepkové
  • Počet porcií: 8

Prísady

  • 1 sliepka / domáca resp. z biofarmy aby bola ozaj skvelá chuť
  • 3 ks veľká mrkva
  • 3 ks petržlen
  • 3 ks veľká cibuľa alebo #pinkonion
  • 1/4 zeller
  • petržlenová vňať
  • 1 paprika

Príprava

  • 1Slepačie mäso dôkladne umyjeme, očistíme.
  • 2Varíme spolu mäsko i zeleninu
  • 3Pomaly varíme cca 3 hodiny
X