špagety s hubamihríbhríbhríbhríb

Je sezóna a zvolili ste huby. A doma som našiel bezlepkové špagety.

Neviem, ktoré bezlepkové špagety máte radi. Určite si nájdete tie svoje. Keďže je hubárska sezóna, nemuseli sme siahnuť po zásobách, ale dali sme si peknú prechádzku v lese.

Čiže treba huby, bezlepkové špagety, syr podľa tolerancie. My sme robili viac variant a TOP boli s nivou. A aby som nezabudol, treba pridať i bylinky. Kto aké má. Či už bazalka, petržlenová vňať a pod..

Ak Vás zaujíma text na bezlepkové špagety, kliknite sem:

Veľký TEST na bezlepkové špagety

Podrobnejšie

  • Trvanie prípravy 00:10
  • Dĺžka varenia 00:15
  • Typ jedla: Bezlepkové
  • Počet porcií: 1

Prísady

  • Bezlepkové špagety
  • 3 stredne veľké hríby
  • 1/3 z trojuhoníka syra NIVA
  • soľ
  • bylinky

Príprava

  • 1Do hrnca nalejeme vodu, osolíme a pridáme trošku oleja (aby sa nám neskôr špagety nelepili)
  • 2V druhom hrnci podusíme čerstvé, či sušené huby. (najlepšie na masle i bezlaktózovom)
  • 3Huby vyberieme a do hrnca dáme syr NIVA, prípadne trošku masla alebo mlieka. Keď sa syr roztopí, pridáme bylinky, zamiešame a na závar pridáme i 1/2 z uvarených húb a zmiešame i so špagetami.
  • 4Servírujeme na tanier, pridáme huby a bylinky, čo nám zostali.
X