grilovaná zelenina

Grilovaná zelenina a jej skvelá chuť.

Nie len pre ženy ale i pre mužov môže byť grilovaná zelenina veľmi chutná večera. Stačí si zvoliť veľkosť porcie.

Vždy podľa sezóny prihodíme, čo je vhodné. Tento krát i brokolica, no na budúce, už dáme i ružičkový kel. Mrkva a petržlen majú tiež vynikajúcu chuť. No a baklažán či cukina nemusí byť vždy.

Najlepšie sa grilovaná zelenina ochutí iba olivovým olejom a štipkou soli. Dobrú chuť dodá i celý cesnak či cibuľa.

Recept na grilovanú zeleninu.

Nakrájame si zeleninu. Na panvicu dáme olivový olej a neviem ako vy, no my tam šupneme všetku zeleninu naraz. Miešame drevenou varechou alebo prehadzujeme panvicu. Grilovanie trvá podľa typu zeleniny 5-10 minút.

Ďalšie chutné bezlepkové recepty:

https://www.pinkonion.sk/bezlepkove/

 

 

 

X
Táto webstránky využíva pre svoju funkčnosť súbory cookies. Jej používaním s tým súhlasíte.